450.00 RON
*(Preturile includ TVA)Formularea lichida usureaza masurarea, turnarea si amestecarea produsului in rezervorul de pulverizare, oferind in acelasi timp cel mai ridicat continut de nutrienti.
Puritatea materiilor prime selectate pentru acest produs il face sa fie sigur pentru aplicarea pe cultura si ajuta la asigurarea ca produsele recoltate nu vor fi respinse in nici un punct al lantului de desfacere.
O dimensiune controlata a particulelor asigura o absorbtie rapida si un efect de lunga durata. Aceasta reduce necesitatea repetarii aplicatiilor, economisind atat timp cat si bani.
O miscibilate larga a produsului face coaplicarea cu alte produse agrochimice sa fie mai usoara, economisind atat timp cat si bani. La fel de important, accesul gratuit la informatiile Tankmix online sau prin intermediul telefoanelor inteligente faciliteaza rapid si usor verificarea daca produsele pot fi co-aplicate.
Nutrienti
N 69 g/l
CaO 125 g/l
MgO 118 g/l
B 60 g/l
Mn 70 g/l
Mo 4 g/l
Formulare: Lichid
Recomandari de aplicare
Beans
Fasole: 3 l/ha in 200 l apa cat de timpuriu posibil in sezonul de crestere cu conditia sa existe suficiente frunze pentru a primi pulverizarea (de ex. stadiul 4-6 frunze). Aplicarea se poate repeta la intervale de 10-14 zile pana la o luna inainte de recoltare. A nu se aplica in timpul infloririi.
Varzoase
Varzoase: 3-4 l/ha cat de timpuriu posibil in sezonul de crestere cu conditia sa existe suficiente frunze pentru a primi pulverizarea (stadiul 4-6 frunze). Aplicarea se poate repeta la intervale de 10-14 zile pana la o luna inainte de recoltare. Doza de apa: 200 l/ha
Brocoli
Brocoli: 3 l/ha in 200 l apa cat de timpuriu posibil in sezonul de crestere cu conditia sa existe suficiente frunze pentru a primi pulverizarea (de ex. stadiul 4-6 frunze). Aplicarea se poate repeta la intervale de 10-14 zile pana la o luna inainte de recoltare.
Brussels sprouts
Varza de Bruxelles: 3 l/ha in 200 l apa cat de timpuriu posibil in sezonul de crestere cu conditia sa existe suficiente frunze pentru a primi pulverizarea (de ex. stadiul 4-6 frunze). Aplicarea se poate repeta la intervale de 10-14 zile pana la o luna inainte de recoltare.
Varza
Varza: 3 l/ha in 200 l apa cat de timpuriu posibil in sezonul de crestere cu conditia sa existe suficiente frunze pentru a primi pulverizarea (de ex. stadiul 4-6 frunze). Aplicarea se poate repeta la intervale de 10-14 zile pana la o luna inainte de recoltare.
Morcov
Morcovi: Doua aplicari de cate 3 l/ha cand cultura masoara 15cm inaltime si din nou dupa 2 saptamani. Volumul de apa: 200 l/ha.
Conopida
Conopida: 3 l/ha in 200 l apa cat de timpuriu posibil in sezonul de crestere cu conditia sa existe suficiente frunze pentru a primi pulverizarea (de ex. stadiul 4-6 frunze). Aplicarea se poate repeta la intervale de 10-14 zile pana la o luna inainte de recoltare.
Cereale
Cereale: 3 l/ha se aplica oricand incepand de la stadiul 2 frunze pana la primul nod vizibil (Zadoks G.S. 12 pana la 31). Volumul de apa: 200l/ha.
Usturoi
Usturoi: 2 aplicari a cate 3 l/ha de indata ce planta are destule frunze (6 frunze) si se repeta dupa doua saptamani. Volumul de apa: 200 l/ha.
Struguri de vin
Vita-de-vie: 3 l/ha. Doua aplicari in stadiul pre-floral la intervale de 10-14 zile. Daca este necesar una-doua aplicari la un interval nu mai mic de 10-14 zile de la formarea fructului pana la inceputul coacerii. Volumul de apa: 200 pana la 500 l/ha.
Praz
Praz: 3 l/ha aplicat dupa 2 saptamani de la transplantare sau in cazul culturii semanate direct in cimp cand aceasta are 15 cm inaltime. In caz de deficienta moderata sau majora pot fi necesare una sau doua aplicari suplimentare la intervale de 10-14 zile. Volumul de apa: 200 l/ha.
Salata
Salata verde de gradina: 3 l/ha dupa 10-14 zile de la transplantare sau rasarire. Daca este necesar se repeta dupa 10-14 zile. Volumul de apa: 200-500 l/ha.
Lupin
Lupin: 3 l/ha in stadiul 4-6 frunze. Daca este necesar se repeta la intervale de 10-14 zile. (Pentru soiurile de iarna repetati stropirea la noua crestere de primavara). Volumul de apa: 200 l/ha.
Rapita
Rapita: 3-4 l/ha in stadiul 4-9 frunze si din nou la debutul fazei de dezvoltare rapida a tulpinii pana la inceputul infloririi. Daca este necesar repetati la intervale de 10-14 zile pe durata stadiilor de crestere cu 3 l/ha dupa scuturarea petalelor.
Doza de apã: 50 - 200 l/ha.
Ceapa
Ceapa: 2 aplicari a cite 3 l/ha de indata ce exista suficiente frunze (6 frunze) si se repeta dupa 2 saptamani. Volumul de apa: 200 l/ha
Mazare
Mazare: 3 l/ha in 200 l apa cat de timpuriu posibil in sezonul de crestere cu conditia sa existe suficiente frunze pentru a primi pulverizarea (de ex. stadiul 4-6 frunze). Aplicarea se poate repeta la intervale de 10-14 zile pana la o luna inainte de recoltare. A nu se aplica in timpul infloririi.
Cartofi
Cartof: 3 l/ha aplicat dupa o saptamana de la rasarirea completa si a doua aplicare dupa 10-14 zile. Volumul de apa: 200 l/ha.
Soia
Soia: 3 l/ha aplicate in stadiul 4-6 frunze. Se repeta la intervale de 10-14 zile pana la o luna inainte de recoltare. A nu se aplica in timpul infloririi. Volumul de apa: 200 l/ha.
Sfecla de zahar
Sfecla de zahar: 3 l/ha in 200 l apa. Aplicarea se face in stadiul 4-6 frunze. Se repeta la intervale de 10-14 zile.
Floarea soarelui
Floarea Soarelui: 3 l/ha aplicare la stadiu de 4-8 frunze. Volumul de apa 200l/ha
Tomate
Tomate cultivate in camp: 3 l/ha la stadiul de 4 pana la 6 frunze. Repetati la intervale de 10 pana la 14 zile inainte de inflorire, daca este necesar. Debit de apa: 200 pana la 500 l/ha.