Yaravita Brassitrel Pro 10L

450.00 RON

*(Preturile includ TVA)

Formularea lichida usureaza masurarea, turnarea si amestecarea produsului in rezervorul de pulverizare, oferind in acelasi timp cel mai ridicat continut de nutrienti.

Puritatea materiilor prime selectate pentru acest produs il face sa fie sigur pentru aplicarea pe cultura si ajuta la asigurarea ca produsele recoltate nu vor fi respinse in nici un punct al lantului de desfacere.

O dimensiune controlata a particulelor asigura o absorbtie rapida si un efect de lunga durata. Aceasta reduce necesitatea repetarii aplicatiilor, economisind atat timp cat si bani.

O miscibilate larga a produsului face coaplicarea cu alte produse agrochimice sa fie mai usoara, economisind atat timp cat si bani. La fel de important, accesul gratuit la informatiile Tankmix online sau prin intermediul telefoanelor inteligente faciliteaza rapid si usor verificarea daca produsele pot fi co-aplicate.

Nutrienti

N  69 g/l

CaO  125 g/l

MgO  118 g/l

B  60 g/l

Mn  70 g/l

Mo  4 g/l

Formulare: Lichid

Recomandari de aplicare

Beans

Fasole: 3 l/ha in 200 l apa cat de timpuriu posibil in sezonul de crestere cu conditia sa existe suficiente frunze pentru a primi pulverizarea (de ex. stadiul 4-6 frunze). Aplicarea se poate repeta la intervale de 10-14 zile pana la o luna inainte de recoltare. A nu se aplica in timpul infloririi.

Varzoase

Varzoase: 3-4 l/ha cat de timpuriu posibil in sezonul de crestere cu conditia sa existe suficiente frunze pentru a primi pulverizarea (stadiul 4-6 frunze). Aplicarea se poate repeta la intervale de 10-14 zile pana la o luna inainte de recoltare. Doza de apa: 200 l/ha

Brocoli

Brocoli: 3 l/ha in 200 l apa cat de timpuriu posibil in sezonul de crestere cu conditia sa existe suficiente frunze pentru a primi pulverizarea (de ex. stadiul 4-6 frunze). Aplicarea se poate repeta la intervale de 10-14 zile pana la o luna inainte de recoltare.

Brussels sprouts

Varza de Bruxelles: 3 l/ha in 200 l apa cat de timpuriu posibil in sezonul de crestere cu conditia sa existe suficiente frunze pentru a primi pulverizarea (de ex. stadiul 4-6 frunze). Aplicarea se poate repeta la intervale de 10-14 zile pana la o luna inainte de recoltare.

Varza

Varza: 3 l/ha in 200 l apa cat de timpuriu posibil in sezonul de crestere cu conditia sa existe suficiente frunze pentru a primi pulverizarea (de ex. stadiul 4-6 frunze). Aplicarea se poate repeta la intervale de 10-14 zile pana la o luna inainte de recoltare.

Morcov

Morcovi: Doua aplicari de cate 3 l/ha cand cultura masoara 15cm inaltime si din nou dupa 2 saptamani. Volumul de apa: 200 l/ha.

Conopida

Conopida: 3 l/ha in 200 l apa cat de timpuriu posibil in sezonul de crestere cu conditia sa existe suficiente frunze pentru a primi pulverizarea (de ex. stadiul 4-6 frunze). Aplicarea se poate repeta la intervale de 10-14 zile pana la o luna inainte de recoltare.

Cereale

Cereale: 3 l/ha se aplica oricand incepand de la stadiul 2 frunze pana la primul nod vizibil (Zadoks G.S. 12 pana la 31). Volumul de apa: 200l/ha.

Usturoi

Usturoi: 2 aplicari a cate 3 l/ha de indata ce planta are destule frunze (6 frunze) si se repeta dupa doua saptamani. Volumul de apa: 200 l/ha.

Struguri de vin

Vita-de-vie: 3 l/ha. Doua aplicari in stadiul pre-floral la intervale de 10-14 zile. Daca este necesar una-doua aplicari la un interval nu mai mic de 10-14 zile de la formarea fructului pana la inceputul coacerii. Volumul de apa: 200 pana la 500 l/ha.

Praz

Praz: 3 l/ha aplicat dupa 2 saptamani de la transplantare sau in cazul culturii semanate direct in cimp cand aceasta are 15 cm inaltime. In caz de deficienta moderata sau majora pot fi necesare una sau doua aplicari suplimentare la intervale de 10-14 zile. Volumul de apa: 200 l/ha.

Salata

Salata verde de gradina: 3 l/ha dupa 10-14 zile de la transplantare sau rasarire. Daca este necesar se repeta dupa 10-14 zile. Volumul de apa: 200-500 l/ha.

Lupin

Lupin: 3 l/ha in stadiul 4-6 frunze. Daca este necesar se repeta la intervale de 10-14 zile. (Pentru soiurile de iarna repetati stropirea la noua crestere de primavara). Volumul de apa: 200 l/ha.

Rapita

Rapita: 3-4 l/ha in stadiul 4-9 frunze si din nou la debutul fazei de dezvoltare rapida a tulpinii pana la inceputul infloririi. Daca este necesar repetati la intervale de 10-14 zile pe durata stadiilor de crestere cu 3 l/ha dupa scuturarea petalelor.

Doza de apã: 50 - 200 l/ha.

Ceapa

Ceapa: 2 aplicari a cite 3 l/ha de indata ce exista suficiente frunze (6 frunze) si se repeta dupa 2 saptamani. Volumul de apa: 200 l/ha

Mazare

Mazare: 3 l/ha in 200 l apa cat de timpuriu posibil in sezonul de crestere cu conditia sa existe suficiente frunze pentru a primi pulverizarea (de ex. stadiul 4-6 frunze). Aplicarea se poate repeta la intervale de 10-14 zile pana la o luna inainte de recoltare. A nu se aplica in timpul infloririi.

Cartofi

Cartof: 3 l/ha aplicat dupa o saptamana de la rasarirea completa si a doua aplicare dupa 10-14 zile. Volumul de apa: 200 l/ha.

Soia

Soia: 3 l/ha aplicate in stadiul 4-6 frunze. Se repeta la intervale de 10-14 zile pana la o luna inainte de recoltare. A nu se aplica in timpul infloririi. Volumul de apa: 200 l/ha.

Sfecla de zahar

Sfecla de zahar: 3 l/ha in 200 l apa. Aplicarea se face in stadiul 4-6 frunze. Se repeta la intervale de 10-14 zile.

Floarea soarelui

Floarea Soarelui: 3 l/ha aplicare la stadiu de 4-8 frunze. Volumul de apa 200l/ha

Tomate

Tomate cultivate in camp: 3 l/ha la stadiul de 4 pana la 6 frunze. Repetati la intervale de 10 pana la 14 zile inainte de inflorire, daca este necesar. Debit de apa: 200 pana la 500 l/ha.

022 - galben deschis
020 - galben
035 - orange
047 - orange red
032 - rosu deschis
031 - rosu
042 - lila
043 - lavanda
050 - albastru inchis
057 - albastru
052 - albastru azure
053 - albastru deschis
066 - turcoaz
054 - sea glass
055 - menta
613 - verde inchis
062 - verde deschis
063 - verde lime
010 - alb
072 - gri deschis
090 - gri metalizat
073 - antracit
070 - negr
Te rugam sa te autentifici pentru a lasa un review.
Imagine Produs