Fungicid Ortiva Top 100ml

60.00 RON

*(Preturile includ TVA)
Compozitie: 200 g/l (18.2 % g/g)azoxistrobin + 125 g/l (11.4% g/g) difenoconazol
Formulare: suspensie concentrata

Ortiva Top este un fungicid preventiv si curativ, cu spectru larg de actiune impotriva agentilor patogeni, fiind recomandat pentru utilizare la culturile legumicole.

Mod de actiune fungicid Ortiva Top:

Ortiva Top contine doua ingrediente active (azoxistrobin si difenoconazol) cu activitate de contact si sistemica locala si translaminara;
Azoxistrobin actioneaza ca inhibitor al respiratiei mitocondriale, blocand ciclul energetic al patogenului, intervenind in ciclul biologic al ciupercii, in principal in timpul germinatiei sporilor si in timpul initierii penetrarii in tesuturile plantei; Acesta prezinta preluare graduala si activitate sistemica locala (translaminara) in frunze;
Difenoconazol prezinta actiune preventiva si curativa actionand prin blocarea biosintezei steroizilor in membranele celulare ale fungilor; Acesta are actiune sistemica locala si usoara translocare acropetala.
Mod de utilizare fungicid Ortiva Top:

Recomandari de utilizare fungicid Ortiva Top:

Tomate: aparitia primei inflorescente pana cand 70% din fructe s-au maturat;
Vinete: aparitia primei inflorescente pana cand 70% din fructe s-au maturat;
Ardei: aparitia primei inflorescente pana cand 70% din fructe s-au maturat;
Fasole: butoni florali pana cand pastaile ating 70% din dimensiunea normala;
Varza si Varza de Bruxelles: 2 frunze adevarate si pana la atingerea dimensiunilor normale;
Conopida si Broccoli: 2 frunze adevarate si pana la aparitia primelor flori individuale;
Morcov, Pastarnac, Patrunjel, Hrean, Ridichii, Telina: 2 funze adevarate si pana la atingerea dimensiunilor normale;
Dovlecei si Castraveti: aparitia primelor flori si pana la maturitatea fructelor;
Salata: 6 frunze adevarate si pana la dezvoltarea completa;
Pepeni galbeni/verzi: de la aparitia primei ramificatii a tulpinii principale si pana la maturitatea fructelor;
Praz: 6 frunze adevarate si pana la maturitate;
Capsuni si Zmeura: primele flori deschise (inceput de inflorit) si pana la maturitate, a 2-a recoltare;
Ceapa semanata direct si ceapa din arpagic, usturoi: 6 frunze adevarate si pana se atinge 50% din diametrul fructului/bulbului;
Ceapa verde: 5 frunze adevarate, numar maxim de tratamente -3;
Mazare: butoni florali si pana cand 70% din pastai au atins dimensiunea finala.
022 - galben deschis
020 - galben
035 - orange
047 - orange red
032 - rosu deschis
031 - rosu
042 - lila
043 - lavanda
050 - albastru inchis
057 - albastru
052 - albastru azure
053 - albastru deschis
066 - turcoaz
054 - sea glass
055 - menta
613 - verde inchis
062 - verde deschis
063 - verde lime
010 - alb
072 - gri deschis
090 - gri metalizat
073 - antracit
070 - negr
Te rugam sa te autentifici pentru a lasa un review.
Imagine Produs