Drojdie de vin Uvaferm CM – produce o fermentare calitativa a mustului de vin alb/rosu sau a borhotului de tuica, chiar si in condii de temperaturi scazute sau volum de alcool ridicat.
Caracteristici Drojdie de vin Uvaferm CM
Cu drojdia de vin Uvaferm CM se optimizeaza alcoolii superiori, care determina calitatea vinului. Cu acest produs, fermentatia incepe viguros si se finalizeaza rapid, chiar si la temperaturi mai mici de 13°C. Tolereaza un volum de alcool de pana la 14% in must sau borhot. Controleaza calitatea gustului si a mirosului inca din timpul procesului de fermentatie, producand vinuri cu o fructuozitate pronuntata.
Cum utilizam Drojdie de vin Uvaferm CM
- 20g drojdie la 1hL must/borhot aflat in conditii optime
- 30-50g drojdie la 1hL must/borhot, cand fermentatia stagneaza sau fructele/strugurii sunt mucegaiti ori intra in putrefactie
- 20g drojdie se lasa la inmuiat timp de 15 minute in 200mL apa calda (intre 35-40°C)
Cum aplicam Drojdia de vin Uvaferm CM
- recipientul in care se afla acest amestec se introduce intr-un vas mai mare cu apa calda, pentru a mentine temperatura ridicata
- pentru ca drojdia sa se adapteze temperaturii scazute, mustul se adauga treptat
- la prima adaugare de must, temperatura amestecului de drojdie nu trebuie sa scada cu mai mult de 8°C
- procesul se repeta pana cand diferenta de temperatura dintre must si amestec nu este mai mare de 4°C
Ambalaj | Plic 20 g |
022 - galben deschis
020 - galben
035 - orange
047 - orange red
032 - rosu deschis
031 - rosu
042 - lila
043 - lavanda
050 - albastru inchis
057 - albastru
052 - albastru azure
053 - albastru deschis
066 - turcoaz
054 - sea glass
055 - menta
613 - verde inchis
062 - verde deschis
063 - verde lime
010 - alb
072 - gri deschis
090 - gri metalizat
073 - antracit
070 - negr
Te rugam sa te autentifici pentru a lasa un review.
Drojdie vin Uvaferm CM 20g
10.00 RON
*(Preturile includ TVA)
show = false, 2500)"
aria-live="assertive"
class="fixed inset-0 z-10 flex items-end px-4 py-6 pointer-events-none sm:p-6 sm:items-start"
>
Acest site foloseste cookies
Acest site web foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta utilizatorului. Prin utilizarea site-ului nostru web sunteti de acord cu toate modulele cookie in conformitate cu Politica noastra privind modulele cookie.
Citeste mai mult.