Drojdie de vin Saccharomyces Cerevisiae 20g

4.00 RON

*(Preturile includ TVA)

Drojdie de vin Saccharomyces Cerevisiae - drojdie uscata, recomandat pentru fermentarea mustului la vin alb, rosu sau la alte musturi de fructe.

Caracteristici Drojdie de vin Saccharomyces Cerevisiae:

- fermentatia alcoolica reprezinta un factor foarte important ce determina in mare masura, calitatea finala a vinului obtinut

- folosind Drojdia de vin Saccharomyces Cerevisiae se poate obtine o fermenatie completa si in cazul in care se lucreaza cu fructe / struguri mucegaite, intrate in putrefactie

Drojdia de vin Saccharomyces Cerevisiae  fermenteaza doar la temperaturi peste 14ºC

 

Doza si mod de administrare:

- doza recomandata este de 20 g Drojdie de vin Saccharomyces Cerevisiae la 1 hl de must, suc - cand se porneste de la fructe cu calitati optime

- doza de 30 - 40 g Drojdie de vin Saccharomyces Cerevisiae la 1 hl must, suc - cand se lucreaza cu fructe mucegaite sau fructe intrate in putrefactie

 

La fiecare 20 g Drojdie de vin Saccharomyces Cerevisiae se adauga 250 ml apa calda, la temp. 35-40°C, se omogenizeaza si se lasa la inmuiat 15 minute, dupa care se adauga 250 ml must , se lasa iar la inmuiat, de data aceasta 20 de minute si la final se poate amesteca cu intreaga cantitate de must 

Utilizare Fermentarea mustului
022 - galben deschis
020 - galben
035 - orange
047 - orange red
032 - rosu deschis
031 - rosu
042 - lila
043 - lavanda
050 - albastru inchis
057 - albastru
052 - albastru azure
053 - albastru deschis
066 - turcoaz
054 - sea glass
055 - menta
613 - verde inchis
062 - verde deschis
063 - verde lime
010 - alb
072 - gri deschis
090 - gri metalizat
073 - antracit
070 - negr

Te rugam sa te autentifici pentru a lasa un review.
Imagine Produs