DENSIMETRU MUST CU TERMOMETRU 10-30

60.00 RON

*(Preturile includ TVA)

Densimetrul pentru must cu termometru se va folosi pentru masurarea nivelului de zahar din must in intervalul de 10-30%.
Inaltimea coloanei de lichid trebuie sa fie mai mare cu 2 cm ca si lungimea densimetrului. Densimetrul va fi amplasat in lichid, lasandu-l sa pluteasca. Citirea se va efectua la nivelul ochilor, in starea de repaos al densimetrului, temperatura lichidului trebuie masurat folosind termometrul de pe densimetru. Linia la care se afla la suprafata lichidului va indica valoarea corecta, reprezentat de dkg zahar/kg must. In cazul in care mustul nu are 20°C, la fiecare 2°C in plus sau minus, se adauga, respectiv se scade 0,1 grade din densitatea mustului puteti face corectia valorii masurat in functie de temperatura. Produsul nu este etalonat metrologic. Termoalcoolmetrul se livreaza in cutie de carton.

Fabricat in UE

Lungimea totala: 350mm
Lungimea gradatiilor la borhot / must de la 0-30: 97mm
Lungime termometrului de la 0-40°: 54mm.

Produs din sticla.

022 - galben deschis
020 - galben
035 - orange
047 - orange red
032 - rosu deschis
031 - rosu
042 - lila
043 - lavanda
050 - albastru inchis
057 - albastru
052 - albastru azure
053 - albastru deschis
066 - turcoaz
054 - sea glass
055 - menta
613 - verde inchis
062 - verde deschis
063 - verde lime
010 - alb
072 - gri deschis
090 - gri metalizat
073 - antracit
070 - negr
Te rugam sa te autentifici pentru a lasa un review.
Imagine Produs